Toscana LUX - Leier | România

Toscana LUX

Fabricate în Ungaria și respectând standardele europene de calitate, țiglele de beton Toscana Lux sunt recunoscute pentru rezistența lor în fața condițiilor meteorologice extreme. Acoperite cu două straturi pentru o protecție suplimentară și un aspect lucios de lungă durată, acestea sunt ușor de manevrat și extrem de strălucitoare, oferind un stil unic și elegant pentru orice acoperiș.

 

La Leier, ne preocupăm nu doar de calitatea produselor noastre, ci și de protejarea mediului înconjurător. Prin utilizarea tehnologiei moderne și a materialelor naturale, producem plăci de beton care sunt rezistente la valoare și respectuoase cu mediul în timpul întregului proces de producție.

 

Cu o rezistență extrem de ridicată la deformare și o capacitate minimă de absorbție a umezelii, țigla Toscana Lux se menține în condiții optime chiar și în cele mai dificile condiții meteo. Indiferent de vânt puternic sau zăpadă abundentă, acestea rămân ferm ancorate și oferă protecție fiabilă pe termen lung pentru acoperișurile casei tale. Alege eleganța și performanța cu țigla de beton Leier Toscana Lux pentru un acoperiș de excepție.

 

Documente informative:

Declarația de performanță
Certificat de garanție
Compare
In stock / .

Description

Înclinație acoperiș min. 22°
Dimensiuni șipcă minim 30×50 mm*
Dimensiuni 330 x 420 mm
Distanță între șipci maxim 34 cm*
Masă 4,5 kg/buc.
Suprapunere minim 8 cm, în funcție de înclinația acoperișului*
Înălțime profil 36 mm
Necesar în medie 10 buc./m2 de acoperiș*
Lățime nominală acoperire 304 ± 5 mm
* conform instrucțiunilor tehnice de utilizare

Găsește cel mai apropiat distribuitor

   Te putem ajuta? Scrie-ne un mesaj

    Nume

    Judet

    Email

    Telefon

    Cu ce te putem ajuta?