Durisol Archives - Leier | România

Durisol

Descoperă versatilitatea și beneficiile utilizării Durisol în proiectele tale de amenajare și construcție, incluzând elemente de zidărie, jardiniere cu strat înalt și elemente pentru vinotecă.

Durisol este un material inovator de construcție, natural, format din așchii de lemn de esență moale din regiune (de exemplu: lemn de molid sau de brad, etc.). Prin adăugarea cimentului Portland și apă, betonul cu așchii de lemn parcurge procesul de fabricație. În producție nu există procese de ardere și nu sunt generate nici alte substanțe nocive. Materialele reziduale sunt reintegrate în procesul de fabricație. Astfel se evită impactul asupra depozitelor de deșeuri și resurselor de apă și se abordează o economie circulară în proporție de 100%. Betonul cu așchii de lemn este un material de construcție natural, oferind următoarele avantaje:

Sustenabilitate: Materialele naturale din compoziția Durisol contribuie la reducerea impactului asupra mediului și la crearea unei construcții mai ecologice.

Rezistență și durabilitate: Combinația de lemn și ciment conferă durabilitate și rezistență structurilor realizate cu Durisol.

Alege Durisol pentru a obține rezultate de înaltă calitate și pentru a contribui la un mediu construit mai ecologic și confortabil!

Gasește cel mai apropiat distribuitor

   Te putem ajuta? Scrie-ne un mesaj

    Nume

    Localitate

    Email

    Telefon

    Cu ce te putem ajuta?