Bolțari Pereți de compartimentare - Leier | România

Detalii produs

Pereți de compartimentare

Elementele din beton Leier pentru pereţi despărţitori sunt elemente pentru zidărie închise la fata superioară care se potrivesc ca material, mărime şi formă cu elementele pentru pereti structurali.

 

Elementele din beton LEIER pentru pereţi de comparti- mentare pot fi utilizate pentru construirea pereţilor despărţitori neportanţi ai caselor de locuit, de vacanţă, ai clădirilor comunitare, industriale, agricole şi ai altor clădiri.

În afară de acestea, sunt ideale pentru realizarea structurilor de zidărie cu rol de suport al izolaţiei sau de protectie a izolaţiei la fundaţii.


Utilizare:

Peretele realizat din elementele din beton LEIER pentru compartimentare poate fi construit doar pe suprafeţe din beton (beton armat) cu capacitatea portantă corespunzătoare.
• Peretii de compartimentare LEIER vor fi executați conform procedurilor generale de zidire, prin îmbinare, elementele deplasându-le cu o jumătate (dar cel puţin un sfert) de lungime de element. Grosimea stratului de mortar de zidărie orizontal este de 1 cm.
• Pentru a asigura rezistența peretelui, se va arma fiecare al doilea rost orizontal de mortar, respectiv se va proceda în conformitate cu prevederile reglementărilor tehnice de specialitate în vigoare.
• Materialul şi grosimea nervurilor elementelor despărţitoare LEIER sunt identice cu cele ale elementelor pentru pereți structurali, motiv pentru care şi indicațiile referitoare la prelucrarea lor sunt aceleaşi.

 

Documente informative:

Produs – Fabricat la Unirea
Declarația de performanță
Fișa tehnică
Produs – Fabricat la Iași:
Declarația de performanță
Fișa tehnică
Compare
In stock .

Description

DATE TEHNICE VF 10
Dimensiuni: L x l x h (mm) 500 x 100 x 220
Masă (kg/buc) 14.92
Nr. buc/palet 80
Necesar de material (buc./m3) 90
Rezistența la compresiune (N/mm2) min 7,5
Paleți/ auto 24 t 19
Buc /auto 24 t 1520

Produs fabricat la Unirea.
Este inclusă și greutatea paletului.

Găsește cel mai apropiat distribuitor

   Te putem ajuta? Scrie-ne un mesaj

    Nume

    Judet

    Email

    Telefon

    Cu ce te putem ajuta?