Durisol - Strat înalt - Leier | România

Detalii produs

Durisol – Strat înalt

Descoperă avantajele straturilor înalte Durisol – soluția ideală pentru grădinarii amatori!

Dacă îți dorești să-ți transformi grădina într-un colț de rai verde, straturile înălțate Durisol sunt alegerea perfectă pentru tine. Realizate în funcție de dimensiunea și forma dorită, acestea sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale pasionaților de grădinărit.

Construite din elemente standard care, prin asociere, vor lua forma și dimensiunea dorită de tine, aceste formațiuni sunt ideale pentru activitatea ta în grădină. Cu o greutate redusă și un sistem de montare simplu și rapid, aceste elemente sunt ușor de manipulat și instalat, fără a necesita expertiză tehnică specializată. Astfel, poți să-ți conturezi grădina visurilor tale în doar câțiva pași simpli și fără eforturi suplimentare.
Unul dintre aspectele esențiale ale straturilor înălțate Durisol este materialul din care sunt realizate. Combinația de aschii de lemn și beton nu numai că conferă rezistență și durabilitate, dar și contribuie activ la protecția mediului înconjurător. Astfel, poți fi sigur că îți îngrijești grădina într-un mod sustenabil și responsabil.

Beneficiile unui strat înalt Durisol sunt numeroase. Grădinăritul devine o activitate confortabilă, iar înălțimea acestor straturi poate fi adaptată în funcție de nevoile tale specifice. Astfel, poți să-ți organizezi spațiul verde în mod eficient și să te bucuri de recolte bogate și sănătoase.

Alege straturile înălțate Durisol pentru o grădină frumoasă, funcțională și eco-friendly! Transformă-ți visul în realitate și creează un paradis verde chiar în curtea ta.

Ce este Durisol?

Baza pentru materialul de construcție natural Durisol este formată din așchii de lemn de esență moale din regiune (de exemplu: lemn de molid sau de brad, etc.). Prin adăugarea cimentului Portland și apă, betonul cu așchii de lemn parcurge procesul de fabricație. În producție nu există procese de ardere și nu sunt generate nici alte substanțe nocive. Materialele reziduale sunt reintegrate în procesul de fabricație. Astfel se evită impactul asupra depozitelor de deșeuri și resurselor de apă și se abordează o economie circulară în proporție de 100%. Betonul cu așchii de lemn este un material de construcție natural!

 

Compare
In stock .

Description

Găsește cel mai apropiat distribuitor

   Te putem ajuta? Scrie-ne un mesaj

    Nume

    Judet

    Email

    Telefon

    Cu ce te putem ajuta?