PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

ȘTIRI

Anunț

LEIER ROM SRL, titular al proiectului – Construire hală producție parter, birouri P+1E, boxe depozitare, cântar auto, platforme de incinte, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Arad, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul amintit mai sus.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din Arad, Splaiul Mureș, FN, jud. Arad, în zilele de luni până vineri, între orele 8:30 – 13:30, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmar.anpm.ro 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autoriății competente pentru protecția mediului.

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Arad în termen de 10 zile de la publicarea anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Cluj Napoca, 6 iulie 2021

Leier îşi extinde din nou activitățile în România                                                                                                                                                          

După preluarea pachetului majoritar de acţiuni al Brikston Construction Solutions SA în anul 2018, Grupul Leier a achiziționat un alt producător important de cărămizi, țigle și buiandrugi prefabricați din ţară. Odată cu preluarea SICERAM SA - cu 250 de angajați și un nivel de vânzări atins în anul 2019 de aproximativ 22.1 milioane de euro -  Grupul Leier și-a extins în continuare activităţile în România și a intrat în elita jucătorilor cheie pe piaţa națională a materialelor pentru construcţii.

Compania noastră avansează pe calea expansiunii din ultimele decenii, ceea ce indică clar faptul, că piața din România este importantă pentru grup, piaţă pe care intenționăm s-o abordăm și mai intens în viitor.


Grupul Leier preia una dintre cele mai mari fabrici de cărămizi ceramice din România                                                                                  
                                                                                           
                                                                                                                                   

Grupul Leier este activ în 7 țări (Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, România, Croația și Ucraina) în domeniul producției de materiale pentru construcții, comercializării și service-ul autovehiculelor, în cel imobiliar și al confecțiilor metalice. În anul 2018 compania a atins o cifră de afaceri de 250 milioane de euro. Din anul 2005 grupul este reprezentat în România de o fabrică de materiale pentru construcții din beton, unde se produc elemente de cofraj, elemente de zidărie, elemente pentru sisteme de canalizări, dale, pavele și borduri, respectiv panouri fonoabsorbante. Compania a decis să intre în momentul de față și pe piața produselor ceramice din România. Astfel, Leier preia fabrica de produse ceramice BRIKSTON, care este de o perioadă lungă de timp un jucător principal pe piața produselor ceramice din România, având o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro și circa 230 de angajați.

Prin acest pas se va întări semnificativ poziția grupului de producător de materiale pentru construcții pe piața românească. De asemenea, Leier va putea oferi clienților săi o gamă largă de produse ceramice. Piața din România va fi dezvoltată și consolidată în următorii ani, devenind astfel o piață de bază a companiei.
Părțile au convenit să nu divulge prețul de cumpărare.

 

Congresul Federației Europene a Maeștrilor Coșari ESCHFOE, Târgu Mureș, 22 - 26 august 2018     

 

 

Înființată în anul 1954, numărând în prezent 21 de membri titulari cu drepturi depline din Europa, federația coșarilor din Statele Unite ale Americii având statutul de membru invitat, Federația Europeană a Maeștrilor Coșari – ESCHFOE este organizația internațională reprezentativă a breslei coșarilor.

Cu ocazia congreselor acestei federații, organizate din doi în doi ani, sunt prezentate și dezbătute activitățile, care au menirea să conducă la atingerea  scopurilor și obiectivelor federației, dar și alte teme de interes, cum sunt standardizarea în domeniul evacuării gazelor de ardere, siguranța în exploatare a coșurilor de fum, eficiența energetică, protecția mediului înconjurător prin reducerea emisiilor și a pulberilor în suspensie. Pentru prima dată în istoria de peste 60 de ani a federației, un congres ESCHFOE se va desfășura în România, în organizarea Asociației Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de fum și Șeminee ASFOCH.

Leier Rom este unui dintre sponsorii principali ai acestei manifestări internaționale importante a breslei coșarilor.

 
Construct Expo București, 8 - 11 martie 2018

Participarea Leier Rom la cel mai important eveniment de profil organizat în România la Centrul Expozițional Romexpo București, Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, a devenit o tradiție. Vă invităm să ne vizitați în perioada 8 - 11 martie  a.c. la standul nr. 234, ce va fi amenajat în Pavilionul B2, pentru a vă oferi informații privind noutățile din gama de produse Leier.

 

 

NOVEMBarh, București, 25 noiembrie 2017

Arhitectura are, zi de zi, o multitudine de implicații în viața societății, de la cele legale și economice, la cele psihologice și medicale. NOVEMBarh, evenimentul-maraton la care au participat, voluntar, 300 de arhitecți și specialiști invitați din alte domenii, a arătat o comunitate a arhitecților preocupată activ de două teme majore:  calitatea actului profesional și asumarea unui rol pro-activ în găsirea de soluții pentru o serie de probleme actuale ale societății. Cele 30 de teme abordate sunt  publice, iar soluțiile formulate vor fi puse în dezbatere publică, pe rând, pe parcursul luniilor ce urmează, pe platforma online NOVEMBarh, care va fi lansată în ianuarie 2018.

Leier Rom, susținător #better-Inițiativa pentru responsabilitate în construcții, a fost unul dintre sponsorii acestui eveniment important.

 

 

Modele noi de pavele și dale produse în România

Gama de produse Leier folosite la realizarea pavajelor a fost îmbogățită în toamna anului 2017 cu modele noi. Astfel, pavelele Serpentino, larg utilizate, sunt fabricate într-o paletă coloristică extinsă, acestea purtând denumirile de Soare, Umbre și Dumbrava.

Prin forma, culoarea și suprafețele antichizate, dalele Leier Patio Antik întăresc imaginea rurală idilică, dar pot fi integrate ușor și în arhitectura urbană.  Oferă soluții unice pentru realizarea pavajelor precum și a pereților  ornamentali. Construirea gardurilor sau a fântânelor nu reprezintă de asemenea un  impediment în utilizarea acestor elemente din beton fabricate în România, la unitatea de producție Leier din loc.Unirea, jud.Alba.

Detalii privind aceste produse noi puteți obține vizitând secțiunea de Pavaje, amenajări de grădini a paginii noastre de web.

 

 

Conferința "Cercetările aplicative, cheia dinamicii dezvoltării sustenabile în piaţa construcţiilor", INCD URBAN INCERC, Cluj-Napoca, 25-27 octombrie 2017

 

 

 

La cea de-a treisprezecea ediţie a conferinţei de cercetare în construcţii, economia construcţiilor, arhitectură, urbanism şi dezvoltare teritorială, care a prilejuit și aniversarea a 55 de ani de la înființarea Sucursalei URBAN INCERC din Cluj Napoca, au participat și reprezentanții Leier Rom, colaborator al institului și sponsor Bronz al manifestării. Cu această ocazie au fost prezentate  produsele Leier, precum și principalele activități ale societății Leier Rom, fiind subliniată excelenta colaborare, încă de la inființarea filialei din România a Grupului Leier, cu sucursala din Cluj Napoca a acestui prestigios institut.

 

 

 

 

 

 

 

Coșurile de fum Leier prevăzute la locuințe sociale

 

 În localitatea Satu Nou din județul Brașov vor fi finalizate în a doua parte a anului 2017 în total 21 de locuințe sociale, construite în regim de  înălțime parter, constând din apartamente cu două respectiv trei camere. Încălzirea diferitelor încăperi din apartamente se va realiza cu sobe de teracotă prefabricate, funcționând cu combustibil solid (lemne). În vederea evacuării în condiții de siguranță a gazelor de ardere provenite din sursele de căldură precizate, au fost montate, pentru fiecare sobă în parte, sisteme de coșuri de fum Leier Smart.

 

 


Leier Rom, partener de top al "Zilei Coșarului"

 

Manifestările dedicate ediției jubiliare a "Zilei Coșarului" în România, în care s-au aniversat 10 ani de la înființarea Asociației Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de fum și Șeminee - ASFOCH, s-au desfășurat în intervalul 26 - 28 mai 2017, în loc.Răstolița, jud.Mureș. Societatea noastră, membră în asociație, s-a numărat printre partenerii de top ai acestui eveniment important în viața breslei coșarilor și a fost distinsă pentru contribuția deosebită adusă la creșterea calității construcțiilor cu sisteme de coșuri de fum eficiente, sigure și fiabile.

 

 

 Conferința Tehnico - Științifică "Energie, Eficiență, Ecologie și Educație", Chișinău, 27 - 29 aprilie 2017

 

 

La conferința tehnico - științifică cu participare internațională, organizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate a Asociației Inginerilor de Instalații din Republica Moldova, a participat, împreună cu Brikston SA, unul dintre sponsorii evenimentului, și societatea noastră, Leier Rom, care a susținut în cadrul acestei ediții jubiliare a conferinței prezentarea cu titlul "Coșuri de fum pentru performanță energetică".

 

 

 

Construct Expo București, 23 - 26 martie 2017

 

 

Leier Rom participă, pentru al patrulea an consecutiv, la cel mai important eveniment de profil organizat în România la Centrul Expozițional Romexpo București: Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții. Vă invităm să ne vizitați în perioada 23 - 26 mai a.c. la standul nr. 229 situat în Pavilionul A, nivelul +4.50 m, pentru a vă oferi informații privind noutățile din gama de produse Leier.

Parteneriat Leier Rom - Brikston

 

În toamna anului 2016 au fost puse bazele unui parteneriat cu Brikston Construction Solutions SA din Iași, societate care, cu o experiență de peste 47 de ani în domeniu, este unul dintre principalii jucători ai pieţei româneşti de materiale pentru zidărie şi finisaje. În acest cadru au avut loc schimburi de experiență, prezentări de produse precum cursuri de pregătire privind comercializarea și montajul sistemelor de coșuri de fum Leier, la care au participat inclusiv colaboratorii pe parte de execuție a firmei Brikston. Imaginea reprezintă echipa partenerilor noștri participantă la cursurile organizate la sediul societății din Iași.

 

 

 

Pentru protecție fonică eficientă în România

În majoritatea ţărilor europene construcţia de bariere acustice este parte integrantă a investiţiilor în infrastructură, a construcţiilor de drumuri şi reabilitări ale căilor ferate. România se înscrie în acest proces de modernizare, pentru a asigura protecția fonică faţă de zgomotul dăunător al traficului rutier sau feroviar, cu elemente speciale, corespunzătoare și din punct de vedere estetic. Proiectul de reabilitare a Coridorului 4 Paneuropean de cale ferată prevede construirea a circa 7000 m² de ecran antizgomot pe tronsonul de linie ferată între localitățile Vințu de Jos și Simeria, ecrane cu o înălțime de 4.00 – 4.50 m. Panourile prefabricate necesare pentru această lucrare importantă au fost produse de către Leier Rom în cursul anului 2016, în cadrul liniei de fabricație, care a devenit funcțională în 2015, ca urmare a unei investiții majore realizate la unitatea de producție a societății din loc.Unirea. Pentru satisfacerea cerințelor de izolare și absorbție fonică, la fabricarea panourilor au fost utilizate elemente Durisol tip LSA 50/8.5/25 W, importate de la filiala Leier din Slovacia.

Lucrările de construire a ecranelor antizgomot cuprinse în proiectul susmenționat vor fi finalizate de către antreprenor, Transferoviar Grup SA, în anul 2017.

Alături de panourile fonoizolante prefabricate prezentate, care au fost produse pentru prima dată de către filiala Grupului Leier în România, în cursul anului 2016 au fost importate, de asemenea pentru prima dată, și alte produse speciale din beton, cum sunt copertinele, canalele de cabluri si rezervoarele de apă prefabricate, importuri ce au contribuit la o mai bună cunoaștere și apreciere în România a calității și performanțelor gamei de produse Leier .


Leier susține performanța

Echipa SDC a studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca, alcătuită din trei studenți de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism și nouă studenți de la Facultatea de Construcții, a câștigat cu proiectul RedWood Tower prestigiosul concurs de nivel mondial Seismic Design Competition, organizat de EERI Student Leadership Council în perioada 5-8 aprilie 2016 la San Fransisco. Macheta prezentată la concurs de studenții clujeni, care reprezintă o structură de 28 de etaje, realizată integral din lemn de balsa, a rezistat cu brio celor trei cutremure simulate în cadrul concursului și a obținut cel mare mare punctaj în urma prezentărilor și încercărilor efectuate. Astfel, această echipă de elită s-a clasat pe locul 1, fiind urmată de University of California, Berkeley și Cornell University, obținând, alături de premiul FEMA SDC Award for First Place, și premiul pentru cea mai bună arhitectură, Award for Architecture, precum și premiul pentru cea mai bună prezentare, Computers & Structures, Inc. Communication Award.

 

Leier Rom s-a numărat printre sponsorii cei mai importanți ai acestui proiect, și a susținut o prezentare a companiei și a materialelor pentru construcții Leier cu ocazia prezentării în țară de către echipa câștigătoare a proiectului RedWood Tower și a premiilor obținute, eveniment, ce a avut loc în luna mai a.c. în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

 

Construct Expo București, 7-10 aprilie 2016

 

Leier Rom a participat, pentru al treilea  an consecutiv, la cel mai important eveniment de profil organizat în România la Centrul Expozițional Romexpo București: Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții. Cu această ocazie am expus mostre de produse aparținând sistemelor de coșuri de fum prefabricate Leier, gamei de plăci Euroline, sistemelor de zidărie și cofraj Durisol, utilizate la executarea pereților construcțiilor rezidențiale, respectiv la fabricarea panourilor fonoizolante. Vizitatorii standului nostru au primit informații și despre acele produse speciale, care au fost importate recent pentru prima dată în România, respectiv canale de cabluri prefabricate și elemente structurale prefabricate pentru copertine utilizate la acoperirea parcărilor auto.

 

                        

 

Cursuri privind sistemele de coșuri de fum Leier, februarie 2016

 

Conform tradiției, societatea noastră a organizat și în acest an traininguri privind vânzarea sistemelor de evacuare a gazelor de ardere, precum și cursuri teoretice și practice pentru montajul sistemelor de coșuri de fum prefabricate Leier. La aceste acțiuni, desfășurate în trei locații din țară, Timișoara, Brașov și Câmpia Turzii, au participat numeroși reprezentanți ai societăților comerciale partenere, ai firmelor de construcții și instalații și membrii  Asociației Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de fum și Șeminee ASFOCH. De asemenea, cu aceste ocazii a fost prezentată și soluția tehnică de evacuare a gazelor de ardere provenite de la aparatele termice, care se încadrează în cea mai înaltă clasă de eficiență energetică, respectiv cazanele cu condensare, consumatoare de combustibili gazoși sau lichizi. Sistemul de coș de fum adecvat pentru tipurile de generatoare de căldură precizate este Leier Multikeram LAS P1, cu o singură racordare sau cu posibilități de racordări multiple de cazane.Reducerea riscului de incendii, având drept cauză coșul de fum

Cu ocazia convocării de pregătire pe semestrul II  al anului 2015 a şefilor serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, la invitația Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Oltul" al judeţului Harghita, Asociația Hornarilor, Constructorilor de coșuri de fum și șeminee ASFOCH, prin reprezentantul Leier Rom în această asociație profesională, a susținut în zilele de 25 și 26 noiembrie prezentarea cu titlul “Reducerea riscului de incendii, având drept cauză coșul de fum”. Participanții la pregătire au fost informați despre numărul însemnat de incendii cauzate de coșurile de fum defecte sau necurățate, despre importanța utilizării la construirea coșurilor de fum numai a materialelor sau a sistemelor certificate, precum și despre rolul determinant al mentenanței, efectuată de coșari autorizați, în exploatarea în deplină siguranță a instalațiilor de încălzire locală sau centrală.


Leier Baustoff Holding intră pe piața materialelor de construcții din Ucraina

Situațiile grele nu au descurajat niciodată firma Leier, ea fiind mai degrabă stimulată de acestea. Pasul făcut către Ungaria, ca și prima întreprindere privată, încă înaintea căderii Cortinei de fier, deschiderea unei unități de producție în Polonia, într-o perioadă când în țara respectivă domina legea marțială, iar acum intrarea pe piața din Ucraina sunt câteva dintre aceste situații.

Începând cu data de 1 iulie 2015 se vor putea achiziționa cărămizi Leier de calitate europeană produse într-una din cele mai moderne fabrici de cărămizi din Europa. Punctul de plecare a fost o inițiativă a domnului Josef Fleischhacker, precum și a conducerii societății din Slovacia și Polonia, care văd un potențial uriaș în piața ucraineană. Firma Leier a urmărit această piață de ani de zile și s-au și realizat câteva proiecte în Ucraina cu produsele Leier.

 

 „Ori de câte ori am vizitat Ucraina, am fost uimit de această țară. E într-adevăr e foarte curată, ordonată, și desigur, are un potențial enorm în ceea ce privește piața materialelor pentru construcții. Condițiile pentru a avea succes cu produsele noastre sunt bune. Se construiește mult, cu un profesionalism remarcabil și având cunoștințe de specialitate.“ – declară Joseph Fleischhacker.

Conducerea societății se află la fața locului și desfășoară activități administrative legate de înființarea firmei, iar în viitorul apropiat va coordona activitățile operative ale Leier Ucraina. Până în prezent a fost amenajat un birou interimar în Uzhorod și s-a vizitat deja o locație pentru un depozit și birou. Conform așteptărilor, depozitul și biroul vor fi realizate până la sfârșitul anului 2015. Această locație se află de asemenea în Uzhorod, un oraș în partea de vest a Ucrainei, având circa 115.000 locuitori. S-au înregistrat chiar și primele activități de marketing, cum ar fi de exemplu, realizarea prospectelor în limba ucraineană pentru  intrarea pe piața locală.

Josef Fleischhacker despre echipa Leier: „Întregul personal implicat este foarte motivat și manifestă un spirit de initiativă deosebit. Acest lucru este valabil pentru toți colegii noștri din Ucraina, dar și pentru cei din Slovacia și Polonia. Succesul acestui pas important de dezvoltare depinde în mare parte de angajamentul și cunoștințele colegilor noștri. Avem o echipă extraordinară în Ucraina, care se poate baza în totalitate pe sprijinul colegilor noștri din Slovacia și Polonia. Astfel vedem potențial în Ucraina și suntem optimiști în ceea ce privește viitorul Leier UA.“

Cu exact două săptămâni înainte de intrarea oficială pe piață, Josef Fleischhacker, Klaus Mittermann și Matthias Ebner au vizitat Ucraina împreună cu echipa din Slovacia, pentru a discuta ultimele detalii. Toți văd viitorul firmei Leier Ucraina pozitiv și sigur, potenţialul acestei  pieţe fiind imens.

 

Smart, noul sistem de coș de fum Leier

Leier a dezvoltat coșul de fum Smart, sistem termoizolat cu cele mai reduse dimensiuni exterioare. Recomandat pentru surse de căldură cu combustibil solid (cazane, sobe de diferite tipuri și șeminee cu lemne), acest nou tip de coș de fum conține doar elementele componente strict necesare funcționării la randament și în deplină siguranță a instalației de încălzire. Cu o suprafață de circa 0.1 m² ocupată din spațiul unei încăperi și un raport calitate-preț foarte avantajos, sistemul de coș de fum Smart se va pune la dispoziția clienților începând cu data de 11 mai 2015. Pentru informații detaliate vă stau la dispoziție managerii zonali Leier sau distribuitorii autorizați din țară.

 

 

Construct Expo București, 26-29 martie 2015

 

Leier Rom SRL  a participat, pentru al doilea an consecutiv, la cel mai important eveniment de profil organizat în România la Centrul Expozițional Romexpo București: Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții. Cu această ocazie au avut loc întîlniri cu parteneri de afaceri și proiectanți de specialitate, un interes major manifestându-se din partea vizitatorilor pentru sistemele de coșuri de fum prefabricate Leier, plăcile din gama de produse Euroline și elementele de zidărie Durisol, utilizate la executarea pereților construcțiilor rezidențiale.

 

 

 

 Cursuri privind sistemele de coșuri de fum Leier, februarie 2015

 

 

Societatea noastră a organizat în cursul lunii februarie, la Unirea, jud.Alba, Timișoara și Brașov, cursuri teoretice și practice pentru comercializarea și montajul sistemelor de coșuri de fum prefabricate Leier, la care au participat, într-un număr însemnat, angajații distribuitorilor autorizați, precum și coșari, constructori de sobe de teracotă și șeminee, membri ai Asociației Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de fum și Șeminee-ASFOCH.

 

 

 

Coșuri de fum colective pentru construcții etajate, octombrie 2014

 

În colaborare cu compania de construcții Tecton Trust din Brașov au fost prevăzute și montate la o clădire rezidențială etajată construită în stațiunea Poiana Brașov, sisteme de coșuri de Leier Turbo, cu care se vor colecta și evacua în atmosferă, în deplină siguranță, gazele de ardere provenite dintr-un număr total de 25 de centrale termice de apartament cu tiraj forțat. Ca urmare a soluției constructive adoptate, acest tip de coș de fum asigură inclusiv alimentarea cu aer de ardere a centralelor termice racordate și prezintă avantajul că, în comparație cu soluția de evacuare directă prin pereții exteriori, nu afectează aspectul estetic al fațadelor clădirilor.


Conferința ESCHFOE, 27-31 august 2014

 

Participarea delegației Asociației Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de fum și Șeminee-ASFOCH, din care face parte și societatea noastră,  la Congresul Federației Europene a Maeștrilori Coșari-ESCHFOE, organizat la Belgrad, a fost sponsorizată în acest an de către Leier România.

 

 

 

 

Adunarea Generală ASRO, 15 aprile 2014

Leier Rom SRL  a participat la Adunarea Generală anuală a Asociației de Standardizare din România-ASRO. Ca urmare a aderării societății noastre la această asociație, a fost înmânată diploma, care atestă calitatea de membru în organismul național de standardizare. Menționăm faptul, că este cea de a treia asociație profesională, din care face parte Leier Rom SRL, după ce anterior a aderat la Asociația Producătorilor de Materiale pentru Construcții-APMCR și Asociația Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de fum și Șeminee-ASFOCH.

 

 Sustenabilitatea produselor pentru construcții. De la materii prime la orașe inteligente, Workshop, 11 aprilie 2014

 

În cadrul workshopului organizat de Asociația Producătorilor de Materiale pentru Construcții-APMCR la Centrul de presă Romexpo, a fost susținută prezentarea "Construind cu Leier Durisol - pentru confort termic și acustic"

Construct Expo 2014, 10-13 aprilie 2014

 

Societatea noastră a participat la Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții - Construct Expo, organizat în Centrul Expozițional Romexpo București. Cu această ocazie au fost  expuse în cadrul standului Leier Rom elemente Durisol, utilizate la realizarea panourilor fonoizolante, plăci finisate din gama de produse Euroline precum și  sistemul de coș de fum ceramic Leier LSK. Vizitatorii noștri au obținut informații utile atât despre produsele expuse cât și despre toată gama de materiale pentru construcții fabricată în cadrul Grupului Leier.

 

 

 

Curs pentru montajul coșurilor de fum Leier, 3 februarie 2014

În vederea realizării sistemelor de coșuri de fum Leier în conformitate cu instrucțiunile tehnice ale producătorului și ale prevederilor reglementărilor de specialitate în vigoare, la unitatea de producție a societății din loc.Unirea, jud.Alba, s-a organizat un curs teoretic și practic privind montajul acestor tipuri de coșuri de fum. Cu ocazia instruirii desfășurate, la care a participat un număr însemnat de reprezentanți (foto) ai unor societăți partenere de distribuție de matariale pentru construcții, de execuție lucrări de construcții și instalații, au fost prezentate în detaliu lucrările de pregătire, tehnologia propriu-zisă de montaj, precum și lucrările auxiliare de finalizare a instalării coșurilor de fum  prefabricate. Respectatea în execuție a procedurilor prescrise va conduce la funcționarea în deplină siguranță a coșurilor de fum, fiind totodată condiția de acordare a garanției pentru aceste produse.


 

 

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul