Leier își consolidează poziția pe piața materialelor de construcții prin achiziția fabricii din Feldioara - Leier | România
Leier își consolidează poziția pe piața materialelor de construcții prin achiziția fabricii din Feldioara

Leier anunță finalizarea cu succes a procesului de achiziție a fabricii din Feldioara. Fabrica Feldioara, acum sub umbrela Leier, va suferi un proces de modernizare pentru a răspunde cerințelor actuale din industrie.În efortul de a-și consolida poziția pe piața materialelor de construcții din România, Leier a făcut un pas semnificativ prin achiziționarea fabricii din Feldioara. Anul 2023 marchează adăugarea unei noi investiții în portofoliul grupului de firme Leier în România, o fabrică specializată în producția de vibropresate.

Achiziția fabricii din Feldioara reflectă direcția strategică de dezvoltare a grupului de firme Leier la nivel național, cu accent pe crearea unui context favorabil pentru sporirea cotei de piață pe segmentul de vibropresate. Fabrica din Feldioara va deservi în principal zonele limitrofe, abordând provocările create de condițiile comerciale competitive, unde transportul joacă un rol decisiv în încheierea contractelor de distribuție și implicit în stabilirea prețului de vânzare al produselor. Prin optimizarea traseului de distribuție se va eficientiza emanarea de CO2 și se va reduce timpul de livrare.

Modernizare și retehnologizare

Fabrica din Feldioara este în prezent într-un proces amplu de modernizare și retehnologizare. Această procedură având ca scop principal actualizarea facilităților la standardele actuale din industrie. Prin investiții semnificative în tehnologie și infrastructură, Leier asigură, că fabrica va fi capabilă să producă materiale de construcții de înaltă calitate și să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale pieței.

Suprafața de 80.000 mp – O oportunitate de dezvoltare

Fabrica deține un teren generos de 80.000 mp, oferind oportunitatea ideală pentru extindere și dezvoltare ulterioară. Această suprafață considerabilă oferă spațiu pentru construcția ulterioară a unor noi facilități de producție, mijloace care să sprijine creșterea capacității de producție și diversificarea gamei de produse.

Dinamica forței de muncă

Achiziția va genera, de asemenea, o creștere a numărului de angajați în cadrul grupului de firme Leier, odată cu integrarea de personal calificat dedicat operațiunilor și managementului fabricii din Feldioara. Crearea de noi oportunități de angajare se preconizează să aibă un impact pozitiv asupra comunității locale, contribuind la creșterea economică și oferind o contribuție valoroasă la nivelul ocupării forței de muncă în regiune.

Lasă un comentariu