PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

RIGOLE PREFABRICATE

 

Colectarea şi eliminarea apelor de pluviale și de suprafață devine tot mai importantă în ţările europene. Pornind de la această idee, firma Leier a dezvoltat un sistem prefabricat pentru rigole de scurgere, caracterizat prin capacitate superioară de evacuare, datorită formei corespunzătoare și suprafețelor netede, beton utilizat de înaltă rezistenţă, durată de execuţie redusă, ca urmare a montajului facil al elementelor de 2 m lungime.

 

 

 

Domeniile de utilizare sunt extinse, astfel aceste elemente pot fi montate dea-lungul drumurilor, șoselelor, autostrăzilor sau terasamentelor de cale ferată, prezentând multiple avantaje: formă (secțiune) geometrică estetică, cu posibilitatea stabilirii unor capacități diferite de evacuare, rigolă circulabilă prin prevederea plăcilor de acoperire cu sau fără fante de scurgere, curățare și mentenanță ușoară.

Principalele caracteristici, tipurile de elemente prefabricate și dimensiunile lor, precum și recomandările privind execuția lucrărilor de montaj sunt prezentate în broșura descărcabilă a produsului.

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul