Separatoare de ulei și grăsimi - Leier | România

Detalii produs

Separatoare de ulei și grăsimi

Apa şi aerul curat sunt elementele cele mai preţioase de pe Pământ. Apa se transformă prin diferite căi în apă reziduală, iar mediul nostru tolerează tot mai puţin această povară. Constatarea este mai actuală astăzi decât vreodată. Gama de produse Leier pentru tehnica de mediu a fost creată în vederea asigurării calității vieții noastre și a urmașilor noștri. Principalele caracteristici și dimensiunile produselor prezentate în continuare sunt precizate în broșura descărcabilă.

 

Bazin de colectare a apei pluviale (recipient din beton armat LBT)
Folosim apa potabilă scumpă pentru udat în grădină, pentru spălarea maşinilor, pentru funcționarea toaletelor, în timp ce prin jgheaburile acoperişurilor se evacuează o mare cantitate de apă nefolosită. Recipientele din beton armat Leier sunt bazine închise şi asigură o soluţie avantajoasă de gospodărire a apelor. În recipientele cu un volum de 2-10 m³ se depozitează apa din precipitaţiile ocazionale, care poate fi folosită pentru udat în grădină, pentru maşinile de spălat sau pentru igienizarea toaletelor.

 

Separator de ulei Leier LOL SUPER
Pretutindeni, unde apa din precipitaţii sau din procese tehnologice se poate polua cu produse uleioase, în vederea protejării mediului sunt necesare separatoarele de ulei. Recipientele Leier din beton armat, respectiv produsele de bază, pot reduce conţinutul de ulei până la valoarea limită de 5 mg/ml SZOE (extract de dizolvant natural), dar vă putem oferi şi recipiente care reduc cantitatea de ulei conținut la valoarea limită de 2 mg/l şi care sunt adecvate şi pentru zone cu protecţie specială. Capacitatea necesară a separatoarelor de ulei se poate selecta dintr-o gamă largă produse oferite, începând cu 1.5 și până la 200 l/s. Apa rezultată din precipitaţii, contaminată cu uleiuri, sau apa reziduală din spălătoriile de maşini de capacitate mare, poate conține o cantitate importantă de impurități solide. Accesul direct al unei astfel de ape reziduale poate conduce la înfundarea sau defectarea instalaţiilor de separare a uleiurilor. De aceea, în aceste cazuri se recomandă instalarea unui colector de nămol înainte de separatorul de ulei. Colectoarele de capacități reduse pot fi încorporate în separatorul de ulei, dar cele de capacități mari necesită o instalaţie separată realizată în acest scop. Instalaţiile noastre au o durată de viaţă ridicată şi sunt uşor de exploatat.

 

Separator de ulei Leier LOL Super cu sistem BY-PASS
Această unitate serveşte la prelucrarea unei cantităţi mai mari de ape poluate cu ulei (de ex: în situația unor parcări cu suprafețe însemnate sau tronsoane mai lungi de șosele). În caz de necesitate, aceste instalaţii trebuie utilizate împreună cu colectoare de nămol speciale. Instalaţiile noastre sunt disponibile cu capacități cuprinse între 6/30 și 100/50.

 

Separator de grăsimi Leier LZS
Apa poluată cu grăsimi în restaurante, bucătării şi unitățile de prelucrare a cărnii, se epurează în separatoarele de grăsimi cu o capacitate de 2, 4, 7 şi 10 l/s.

 

Colectorul de nămol Leier LIF
Această unitate serveşte la reținerea nămolului, ale impurităţilor solide. Elementele se realizează cu o capacitate cuprinsă între 3.1 şi 5.6 m3.

 

Compare
In stock .

Găsește cel mai apropiat distribuitor

   Te putem ajuta? Scrie-ne un mesaj

    Nume

    Judet

    Email

    Telefon

    Cu ce te putem ajuta?