Siguranța unui cămin călduros cu sistemele de coșuri de fum Leier - Leier | România
Siguranța unui cămin călduros cu sistemele de coșuri de fum Leier

Anual, în România, aproximativ o treime din incendiile semnalate în sezonul rece se produc din cauza unei defecțiuni a coșului de evacuare a fumului. La acestea se adaugă improvizațiile în materie de coșuri de fum și sisteme de încălzire (racordarea mai multor focare decât numărul admis) și utilizarea necorespunzătoare (necurățarea acestora înainte de utilizare). 
Coșurile de fum sunt supuse la solicitări de natură fizică și chimică foarte intense, constând în variații mari de temperatură, șoc termic cauzat de aprinderea depunerilor de funingine și gudron, temperaturi ce pot depăși chiar și 1000ºC. 

Totodată, acestea sunt expuse la nenumărate cicluri de îngheț-dezgheț și fenomene naturale (vânt, cutremure). De aceea, alegerea unui sistem de coș de fum ar trebui să se bazeze, pe langă satisfacerea unor cerințe de ordin funcțional, și pe respectarea normelor legate de siguranță în exploatare (rezistență la temperaturi ridicate și la șocuri termice, rezistență și stabilitate mecanică, etanșeitate la umiditate și la gaze de ardere, durabilitate etc.)
Din grijă pentru siguranță, confortul și eficiența energetică a familiei tale, Brikston îți propune sistemele de coșuri de fum profesionale Leier SMART și LSK. Coșul de fum Leier este o soluție eficientă pentru a asigura randamentul corespunzător al sursei de căldură al casei tale și siguranță, datorită rezistenței la temperaturi ridicate și la condensul acid puternic coroziv, provocat de gazele evacuate.
De asemenea, coșurile de fum profesionale LSK și Smart sunt ideale pentru casele familiale, având o varietate de tipodimensiuni și o gamă extinsă de domenii de utilizare, precum: cazane cu combustibil gazos, cazane cu combustibil lichid, cazane cu combustibil solid, cazane cu arzător mixt, șeminee și sobe metalice sau de teracotă.
Nu în ultimul rând, este important de reținut faptul că sistemele de coșuri de fum Leier sunt certificate și cuprind un ansamblu de elemente componente și accesorii, care asigură o funcționare ireproșabilă a sistemului.

Și pentru că știm că vă doriți să aveți siguranța unei investiții corecte, vă oferim sisteme  de coșuri de fum care prezintă o garanție de funcționare de 33 de ani.
Pentru mai multe detalii, vă invităm să contactați reprezentanții noștri de vânzări din zona dumneavoastră!

Lasă un comentariu