CERAMICA IAȘI devine BRIKSTON - Leier | România
CERAMICA IAȘI devine BRIKSTON

Iași, 19 septembrie 2008: Ceramica Iași a lansat oficial noul brand Brikston în prezența unei largi audiențe formate din arhitecți, ingineri constructori, distribuitori, parteneri de afaceri și jurnaliști.

“Cărămida produsă la Ceramica devine astăzi Brikston; un brand tânăr și puternic, susținut de o tradiție îndelungată. Brikston este cea mai rezistentă cărămidă din țară și va rămâne în continuare la fel”, declară directorul general al Ceramica Iași.

“Decizia de a intra în acest an pe piața din România cu noul brand Brikston este una strategică, bazată pe nevoia de identitate a produselor fabricate de Ceramica SA. Aceste produse sunt binecunoscute în domeniul materialelor de construcții și vrem să dezvoltăm branduri puternice, cu care să devenim lideri în segmentul nostru de piață”

Brikston înseamnă rezistență și durabilitate. În procesul de producție se utilizează numai materii prime de cea mai bună calitate și tehnologii performante. Brikston se adresează celor puternici, raționali, pricepuți și cu experiență, pentru care rezultatele contează.

“Numele Brikston este puternic și încărcat de semnificație. Am combinat termenii “brick” (caramida) și “stone” (piatra) din limba engleză pentru a oferi clienților, prin nume, cel mai important beneficiu rezultat din utilizarea cărămizilor noastre: rezistenta la compresiune”.

Ceramica Iași își dovedește din plin inovația și calitatea produselor pe piața materialelor de construcție întrucât normele de proiectare seismică românești cer ca rezistența la comprensiune a elementelor pentru zidărie să fie cel puțin egală cu 7,5 N/mm2. “Rezistența cărămizilor Brikston se situează la o medie de 20 N/mm2, ajungând în multe cazuri să depășească valoarea de 35 N/mm2. Un singur bloc ceramic poate susține în medie 140 tone”, explică directorul.

Brikston este “tare ca piatra” iar echipa noastră de cercetători continuă și pe mai departe studiile și testele necesare, pentru că vrem să rămânem neîntrecuți în acest domeniu. în aceeași măsură, Brikston înseamnă timp redus de lucru, structură compactă și omogena, grad redus de absorbție a apei și rezistență termică comparabilă cu a celorlalți producători de pe piață.

Lasă un comentariu