PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

PISTĂ SKATEBOARD

 

Patinajul pe gheaţă are o vechime de peste 300 de ani. Patinajul pe role şi skateboard-ul sunt urmaşii patinajului pe gheaţă şi reprezintă o activitate sportivă precum şi o posibilitate de distracţie. Elementele modulare Leier constituie o posibilitate extraordinară pentru realizarea unor piste atât pentru profesioniştii cât şi pentru amatorii acestui sport.

 

 

 

Aceste elemente prefabricate au fost proiectate pentru patinatori pe role şi skateri, tinerii contribuind activ la dezvoltarea lor. Rezultatul este clar – module, care se pot combina individual şi corespund tuturor cerinţelor. Elementele modulare Leier sunt foarte populare printre copii şi reprezintă o atracţie deosebită pentru orice comunitate.

Datorită utilizării betonului cu rezistenţă la intemperii, elementele au o durată de viaţă ridicată. Suprafaţa betonată perfect netedă, cu rezistenţă redusă la rulare, asigură confort în timpul patinajului. Faţă de pistele realizate din alte materiale, prezintă avantajul că prin utilizare produc un nivel de zgomot redus.

Principalele caracteristici, tipodimensiunile și modalitățile de întreținere a elementelor pentru piste de skateboard sunt prezentate în broșura descărcabilă a produsului.

                                                                           

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul

Documente descărcabile