DALE, PAVELE

DALE, PAVELE

 

Gama variată şi bogată de forme, culori şi modele ale pavelelor și dalelor din beton, fabricate cu grosimi de 4, 6, 8, respectiv 10 cm, în culorile gri, roșu, galben, maro și negru, asigură o soluţie estetică, economică, durabilă şi ecologică pentru pavare.

PLĂCI EUROLINE

PLĂCI EUROLINE

 

Suprafeţele realizate cu plăci din familia de produse Euroline – după cum arată şi denumirile – evocă cele mai nobile roci din masivele muntoase din Europa. Coloritul specific al Apeninilor, Pireneilor, Ardenilor şi Alpilor se regăseşte în produsele noastre în originalitate naturală, fără adaos de coloranți. 

BORDURI

BORDURI

 

Bordurile produse și comercializate de firma Leier, având dimensiunile secţiunii transversale și lungimile indicate în tabelul de mai jos, sunt prevăzute cu un strat special de uzură, aplicat pe miezul de beton. Muchiile frontale superioare sunt teşite.

MOBILIER STRADAL ȘI PRODUSE PENTRU GRĂDINI

MOBILIER STRADAL ȘI PRODUSE PENTRU GRĂDINI

 

Accesoriile pentru grădini completează posibilitățile de amenajare a mediului dorit. Suporții de flori de diferite forme geometrie, jardinierele și suportul pentru biciclete, având suprafețele prelucrate diferit, fac parte din oferta de produse Leier de acest tip.

 

 

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul