PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

MANAGERI ZONALI

În vederea identificării nevoilor clienților și asigurării unor servicii de calitate, construirii unor legături strânse de parteneriat cu distribuitorii autorizați, precum și pentru o comunicare permanentă, eficientă cu arhitecții și proiectanții de specialitate, Leier România a format o echipă de manageri zonali experimentată în domeniul comercializării materialelor pentru construcții.

Astfel, suntem aproape de toate categoriile de parteneri, în toate etapele de realizare a unei construcții, încă din faza de proiectare și până la faza de execuție, oferind promt date și informații cu privire la  caracteristicile produselor și prețurile acestora, termenele și condițiile de livrare, instrucțiunile de punere în operă și utilizare. De asemenea, membrii echipei pot fi solicitați pentru adoptarea soluțiilor optime de evacuare a gazelor de ardere și dimensionarea sistemelor de coșuri de fum prefabricate Leier, iar distribuitorii de materiale pentru construcții, doritori să devină parteneri Leier Rom, pot obține informații privind cadrul general de colaborare.

Managerii zonali pot fi identificați și contactați telefonic sau pe e-mail, după selectarea județului dorit (zonei de răspundere), echipa prezentată în pagina principală a siteului la cap. Manager zonal fiind formată din:

 

Vlad Toncean

 


Numele: Vlad Toncean

Telefon:  00 4(0) 749 012 248

E-mail:    vlad.toncean@leier.roNumele: Kis-Tokai Ferenc

Telefon:  00 4(0) 749 012 253

E-mail:    kis-tokai.ferenc@leier.ro Numele: Bazil Mureșan

Telefon:  00 4(0) 749 012 251

E-mail:    bazil.muresan@leier.ro


Numele: Ovidiu Sârbu

Telefon:  00 4(0) 749 012 252

E-mail:    ovidiu.sarbu@leier.ro


Numele: Eugen Coman

Telefon:  00 4(0) 786 012 248

E-mail:    eugen.coman@leier.ro

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul