PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

LEIER ROMÂNIA

GRUPUL LEIER PREZENT ÎN ROMÂNIA

LEIER ROM S.R.L. a fost înființată în anul 2004, cu capital integral străin, ca parte a grupului de firme Leier. În toamna anului 2005 au început în comuna Unirea, județul Alba (la sud de Cluj-Napoca), lucrările de construcție a unei noi fabrici Leier pentru produse din beton. Unitatea de producție și-a inceput activitatea în iunie 2006, aici fiind fabricate diferite elemente pentru zidărie și cofraj din beton, pavele, borduri, elemente pentru sisteme de canalizare. Ultima linie de producție, deosebit de modernă,  s-a finalizat în vara anului 2009, iar începând cu anul 2014 paleta de produse realizate în această locație a fost completată cu panouri fonoizolante din elemente Durisol.

În afară de produsele fabricate în România,  Leier Rom S.R.L. comercializează materiale și elemente prefabricate pentru construcții realizate în unitățile de producție ale holdingului din străinătate și importate cu promptitudine la cererea clienților.

Firma Leier a cîștigat, prin multiplele proiecte la care a participat, o bună reputație, aspect foarte important în domeniul producției de materiale pentru construcții. Pavarea unor parcuri industriale a fost realizată cu pavele Leier, elementele de cofraj și zidărie din beton, sistemele de coșuri de fum cu tubulatură de șamotă, precum și țiglele de beton au fost utilizate la realizarea mai multor proiecte imobiliare din toată țara, respectiv la construirea unor pensiuni. De asemeni, au fost livrate elemente de canalizare și pentru executarea sistemului de canalizare a autostrăzii A3. Încrederea clienților noștri în firma Leier, în calitatea deosebită a gamei variate de produse, și în respectarea termenelor de livrare, a fost intărită prin contribuția noastră importantă la realizarea acestor proiecte de anvergură.

 

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul