ELEMENTE DE ZIDĂRIE CERAMICE

ELEMENTE DE ZIDĂRIE CERAMICE

Datorită tehnologiei avansate de fabricaţie şi a argilei de o calitate excepţională, elementele de zidărie ceramice Leier sunt produse de calitate superioară, constând în precizie dimensională, în capacitate  fono- și termoizolatoare precum şi caracteristici de rigiditate ridicate. Familia de produse include şi elemente pentru pereți despărțitori, cărămizi pline şi buiandrugi prefabricați cu manta ceramică.

BUIANDRUGI CU MANTA CERAMICĂ

BUIANDRUGI CU MANTA CERAMICĂ

Firma Leier produce buiandrugi prefabricați, care sunt elemente auxiliare sub formă de grindă, așezate deasupra golurilor din pereții de zidărie. Fabricarea acestor tipuri de elemente constă în turnarea betonului de înaltă clasă într-o manta ceramică prefabricată, având rol de cofrag pierdut.

ELEMENTE DE ZIDĂRIE DIN BETON

ELEMENTE DE ZIDĂRIE DIN BETON

Elementele din beton pentru zidărie sunt blocuri închise la partea superioară, având o structură realizată din nervuri și un sistem de îmbinare tip nut și feder. Se fabrică în trei tipodimensiuni, obținându-se astfel grosimi de pereți de  10, 25 și 30 cm.

ELEMENTE DE ZIDĂRIE DURISOL

ELEMENTE DE ZIDĂRIE DURISOL

Marca Durisol este cunoscută pe plan mondial de peste de 50 de ani şi reprezintă un element de construcţie prefabricat, realizat dintr-un amestec de ciment și aşchii de lemn mineralizat. În anul 1934 a apărut primul element de acest tip, care în prezent este foarte răspândit și frecvent utilizat, fiind produs și pus în operă  peste tot în lume. Sistemul Durisol întruneşte toate avantajele  lemnului şi betonului. Este izolator termic şi acustic şi are o foarte bună capacitate de înmagazinare a căldurii. Poate fi pus în operă indiferent de condițiile meteorologice.

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul