PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

SISTEME DE COȘURI DE FUM LEIER

 Căldura căminului, siguranța și confortul familiei noastre constituie cerințe primordiale la crearea locuinței. Alegerea unei soluții de izolare termică a pereților, a tipului de încălzire, clasic sau modern, nu reprezintă o sarcină simplă. Concomitent trebuie să ne gândim și la prevederea unui coș de fum eficient, durabil și sigur, care să alcătuiască un tot unitar cu soluțiile tehnice menționate anterior. Sistemele de coșuri de fum cu tubulatură din șamotă se integrează perfect în gama de produse Leier și, prin utilizarea celor mai performante tehnologii de prelucrare a materiilor prime naturale, asigură binemeritatul confort al căminului.

 

 

 

Sistemele de coșuri de fum inovative Leier corespund tuturor exigențelor standardelor europene de specialitate, cuprind un ansamblu de elemente componente compatibile și accesorii, care asigură o funcționare ireproșablilă a sistemului. Drept urmare a aprecierii calităților superioare și a durabilității, a garanției de 33 de ani acordată pentru aceste produse inovative din domeniul evacuării gazelor de ardere, utilizarea sistemelor de coșuri de fum Leier este recomandată de asociația profesională a coșarilor, constructorilor de coșuri de fum și șeminee ASFOCH.

 

Gama de produse a fost astfel concepută încât să se poată identifica în fiecare caz, pentru toate tipurile de combustibili, soluția de evacuare optimă. Sistemele de coșuri de fum se pot adopta pentru surse de căldură, care funcționează cu combustibil solid, lichid sau gazos, respectiv și în cazul utilizării bioenergiei. Specialiștii societății noastre acordă consultanță tehnică gratuită privind adoptarea tipului de coș de fum adecvat aparatului termic utilizat și stabilirea secțiunilor (diametrelor) sistemelor de coșuri de fum Leier, pentru o funcționare la randamentul energetic prescris și în deplină siguranță a instalațiilor de încălzire.

 

 

Coșul de fum Leier reprezintă o investiție eficientă, contribuind la creșterea valorii de utilizare și de piață a casei Dumneavoastră!

 

 

Sistemul de coș de fum Leier LSK

Sistemul Leier LSK, termoizolat, este coșul de fum ideal al caselor familiale. Din punctul de vedere al combustibilului utilizat asigură o libertate deplină de alegere, fiind recomandat pentru focare deschise, sobe de teracotă, șeminee, sobe, cazane de diferite tipuri și puteri. În cazul în care mantalele exterioare includ și un canal de ventilare, în condiții corespunzătoare din punct de vedere al soluției constructive a aparatului termic, pot asigura aerul necesar proceselor de ardere. Domenii de utilizare: cazane cu combustibil gazos și lichid, exclusiv cele de tip "turbo" sau cu condensare, cazane cu combustibil solid, cazane cu arzător mixt, șeminee și sobe metalice sau de teracotă

Sistemul de coș de fum Leier Smart

Smart, coșul de fum termoizolat, cu dimensiunile exterioare cele mai reduse, este soluția ideală și pentru locuințe cu spații mici. Cu o suprafață ocupată de circa 0.1 m2 din spațiul util al unei încăperi, necesară pentru montaj, acest tip de coș de fum conține numai elementele componente strict necesare funcționării la randament și în deplină siguranță a surselor de căldură bazate pe arderea combustibililor solizi. Domenii de utilizare: sobe de teracotă și sobe metalice cu lemne, șeminee și cazane cu lemne de diferite puteri


Sistemul de coș de fum Multikeram

Reprezintă cea mai performantă soluție de evacuare a gazelor de ardere provenite din diverse tipuri de surse de căldură instalate în case familiale, indiferent de combustibilul utilizat. Poate fi adoptat cu succes în cazul cazanelor cu peleți sau cu gazeificare, având temperaturi scăzute ale gazelor de ardere, precum și în cazul surselor de căldură individuale (sobe de teracotă, șeminee) sau centralelor termice de diferite puteri. Asigură o libertate deplină în ceea ce privește schimbarea ulterioară a tipului de combustibil, respectiv a generatorului termic.

 

 

 

 

Sistemul de coș de fum Multikeram LAS

Aparatele termice cu cameră de ardere etanșă pot fi racordate la acest sistem de coș de fum aparținând familiei de produse, care reprezintă cel mai înalt nivel tehnic, denumită Leier Multikeram. Este soluția optimă pentru cazanele cu condensare, respectiv pentru centralele termice de apartament cu camera de ardere închisă, denumite "turbo". Prin urmare poate constitui coșul de fum colectiv, care permite multiple racordări de aparate termice, în cazul locuințelor etajate sau blocurilor de locuințe. Asigură o libertate deplină în ceea ce privește schimbarea ulterioară a tipului de combustibil, respectiv a generatorului termic.

 

 

 

Sistemul de coș de fum Multikeram LAS P1

Sistemul de coș de fum Multikeram LAS P1 reprezintă soluția de evacuare cu suprapresiune a gazelor de ardere provenite din aparate termice cu condensare sau cu temperaturi scăzute ale gazelor de ardere, funcționând cu combustibili gazoși sau lichizi. Acest sistem îmbină inovativ avantajele oferite de tubulatura de șamotă de înaltă calitate de tip Multikeram, cu avantajele clasei de presiune P1. Astfel, datorită regimului de funcționare cu suprapresiune, evacuarea gazelor de ardere se poate realiza prin adoptarea unor diametre de coșuri de fum reduse, indiferent de numărul de racordări (unice sau multiple), concomitent cu asigurarea aerului necesar pentru combustie. Reprezintă o soluție tehnică ideală, absolut sigură și rentabilă în cazul blocurilor de locuințe.

 

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul