Coșuri de fum

Căldura căminului, siguranța și confortul familiei noastre constituie cerințe primordiale la crearea locuinței. Alegerea unei soluții de izolare termică a pereților, a tipului de încălzire, clasic sau modern, nu reprezintă o sarcină simplă. Concomitent trebuie să ne gândim și la prevederea unui coș de fum eficient, durabil și sigur, care să alcătuiască un tot unitar cu soluțiile tehnice menționate anterior. Sistemele de coșuri de fum cu tubulatură din șamotă se integrează perfect în gama de produse Leier și, prin utilizarea celor mai performante tehnologii de prelucrare a materiilor prime naturale, asigură binemeritatul confort al căminului.

Sistemele de coșuri de fum inovative Leier corespund tuturor exigențelor standardelor europene de specialitate, cuprind un ansamblu de elemente componente compatibile și accesorii, care asigură o funcționare ireproșablilă a sistemului. Drept urmare a aprecierii calităților superioare și a durabilității, a garanției de 33 de ani acordată pentru aceste produse inovative din domeniul evacuării gazelor de ardere, utilizarea sistemelor de coșuri de fum Leier este recomandată de asociația profesională a coșarilor, constructorilor de coșuri de fum și șeminee ASFOCH.

Gama de produse a fost astfel concepută încât să se poată identifica în fiecare caz, pentru toate tipurile de combustibili, soluția de evacuare optimă. Sistemele de coșuri de fum se pot adopta pentru surse de căldură, care funcționează cu combustibil solid, lichid sau gazos, respectiv și în cazul utilizării bioenergiei. Specialiștii societății noastre acordă consultanță tehnică gratuită privind adoptarea tipului de coș de fum adecvat aparatului termic utilizat și stabilirea secțiunilor (diametrelor) sistemelor de coșuri de fum Leier, pentru o funcționare la randamentul energetic prescris și în deplină siguranță a instalațiilor de încălzire.

Coșul de fum Leier reprezintă o investiție eficientă, contribuind la creșterea valorii de utilizare și de piață a casei Dumneavoastră!

Problematica evacuării gazelor de ardere

Problematica evacuării gazelor de ardere