PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

CARIERĂ

NOI LUCRĂM PENTRU SUCCES!

Compania  noastră  pune accent pe angajarea tinerilor, care, cu o pregătire superioară și motivație ridicată, au șanse mari de reușită și de promovare în cadrul Grupului Leier.

"Jobrotation" ajută la descoperirea activităţilor, care se potrivesc cel mai bine personalităţii lor, angajaţii având totodată  şansa de a cunoaşte, cel puţin până la un anumit nivel, cât mai multe domenii de activitate ale firmei.

"Training on the job" le oferă angajaţilor tineri posibilitatea de a se perfecţiona într-un anumit domeniu de activitate, ca în final să-şi însuşească cunoştinţele şi să-și dobândească aptitudinile necesare. Este cunoscut faptul că disponibilitatea de a lucra în străinătate poate îmbogăţi substanțial experienţa oamenilor tineri. Grupul Leier are filiale în şase ţări, fapt ce oferă tinerilor dedicaţi şanse nebănuite. Instruirea permanentă prin participarea la cursuri și seminarii asigură un suport puternic angajaților în desfășurarea activităților.

Dacă crezi că te poți integra în echipa noastră, dacă îți plac provocările și doreşti să activez într-un grup de firme în continuă dezvoltare, scrie-ne!

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul