CANALIZĂRI

CANALIZĂRI

 

Elementele prefabricate Leier din beton nearmat vin în întâmpinarea modernizării și facilitării execuției lucrărilor de canalizare. Produsele sunt elemente ale conductelor gravitaționale subterane, cu nivel liber de curgere a apelor uzate, precum și elemente ale căminelor de vizitare și gurilor de scurgere, aparținând sistemelor de canalizare.

SEPARATOARE DE ULEI ȘI GRĂSIMI

SEPARATOARE DE ULEI ȘI GRĂSIMI

 

Apa şi aerul curat sunt elementele cele mai preţioase de pe Pământ. Apa se transformă prin diferite căi în apă reziduală, iar mediul nostru tolerează tot mai puţin această povară. Constatarea este mai actuală astăzi decât vreodată. Gama de produse Leier pentru tehnica de mediu a fost creată în vederea asigurării calității vieții noastre și a urmașilor noștri.

RIGOLE PREFABRICATE

RIGOLE PREFABRICATE

 

Colectarea şi eliminarea apelor de pluviale și de suprafață devine tot mai importantă în ţările europene. Pornind de la această idee, firma Leier a dezvoltat un sistem prefabricat pentru rigole de scurgere, caracterizat prin capacitate superioară de evacuare, datorită formei corespunzătoare și suprafețelor netede, beton utilizat de înaltă rezistenţă, durată de execuţie redusă, ca urmare a montajului facil al elementelor de 2 m lungime.

PANOURI FONOIZOLANTE DURISOL

PANOURI FONOIZOLANTE DURISOL

 

Zgomotul urban este un factor poluant, care afectează o mare parte din locuitorii orașelor, localităților traversate de șosele sau linii de cale ferată. În timp ce în majoritatea ţărilor europene construcţia de bariere acustice este parte integrantă a investiţiilor în infrastructură, a construcţiilor de drumuri şi renovări ale căilor ferate, în România există foarte puţine localităţi în care liniştea locuitorilor faţă de zgomotul dăunător al traficului este asigurată cu elemente speciale, corespunzătoare și din punct de vedere estetic.

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul