COPERTINĂ PREFABRICATĂ

COPERTINĂ PREFABRICATĂ

 

Odată cu creşterea numărului de autoturisme, creşte şi necesitatea realizării locurilor de parcare sigure. Pentru cazurile în care acestea nu se pot asigura prin garaje - incluse în imobil sau construite separat față de casă - copertinele prefabricate Leier oferă o soluţie optimă. Aceste construcții deschise oferă un loc de parcare protejat pentru autoturisme, dar pot fi folosite şi în alte scopuri.

CABINĂ PREFABRICATĂ

CABINĂ PREFABRICATĂ

 

Cabinele prefabricate Leier pentru trecerile la nivel cu calea ferată se folosesc pentru montarea şi funcţionarea sigură a mecanismelor de comandă la instalaţiile căilor ferate. Produsele inovative (de ex. cabinele prefabricate, panourile fonoizolante împotriva zgomotului produs de traficul feroviar) ale firmei Leier creează premizele unei execuţii avantajoase din punct de vedere economic ale proiectelor moderne de infrastructură.

PISTĂ SKATEBOARD

PISTĂ SKATEBOARD

 

Patinajul pe gheaţă are o vechime de peste 300 de ani. Patinajul pe role şi skateboard-ul sunt urmaşii patinajului pe gheaţă şi reprezintă o activitate sportivă precum şi o posibilitate de distracţie. Elementele modulare Leier constituie o posibilitate extraordinară pentru realizarea unor piste atât pentru profesioniştii cât şi pentru amatorii acestui sport.

FUNDAȚII BALIZE RUTIERE

FUNDAȚII BALIZE RUTIERE

 

O parte componentă indispensabilă ale mijloacelor auxiliare de semnalizare rutieră între localități sunt balizele de ghidare reflectorizante, pentru fixarea cărora elementele de fundaţie reprezintă cea mai sigură și durabilă soluție. Din punct de vedere economic şi din punctul de vedere al tehnicii de securitate, prevederea acestor elemente de fundaţie constituie o soluţie avantajoasă.

Distribuitori autorizați

Vă rugăm selectați județul